index_3

Fa'amatalaga fa'apitoa ma le fausaga o le kapeneta o le mata manino o le LED

O le a le mata manino LED?Faʻaaliga faʻaalia o le LED o lona uiga o le faʻaaliga faʻaalia o loʻo i ai uiga o le tioata faʻamalamalamaina, o le manino i le va o le 50% ma le 90%, ma le mafiafia o le faʻaaliga faʻaaliga e na o le 10 mm.O lona maualuga maualuga ma ana mea faʻapitoa, fausaga ma faʻapipiʻi auala e vavalalata vavalalata.

O le mataupu faavae o le tekinolosi mata malamalama LED o se microscopic fou o mata fa'aaliga LED.E fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o tekinolosi fa'apipi'i, fa'apipi'i fa'amalama ma le fa'atonutonuina o le faiga, ma fa'aopoopoina ai se fausaga fa'ata'oto gaogao.O le mamanu o lenei tekinolosi faʻaaliga e matua faʻaitiitia ai le poloka o vaega faʻavae i le laina o le vaʻai.Fa'ateleina le a'afiaga o le va'aiga.

Ona o le faʻapitoa o le poloketi, o loʻo i ai le tele o manaʻoga faʻapitoa.I lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le lelei o le oloa ma le faʻaalia o le faʻatinoga, o le kapeneta mata manino e faʻaaogaina se mamanu faigofie, leai se faʻavaa, ma faʻaititia le lautele o le kapeneta kiel ma le numera o pa moli e faʻateleina ai le aafiaga o le manino.Faʻapipiʻi i tua o le tioata ma latalata i le tioata, e mafai ona faʻapipiʻiina le tele o le iunite e tusa ai ma le tele o le tioata, lea e itiiti sona aʻafiaga i le faʻaogaina o le malamalama o le puipui puipui tioata ma e faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.

I le mamanu o le LED transparent screen fa'asalalauga mata'itusi, o le lanu le talafeagai e mafai ona aveese ma suia i le uliuli, ma na'o mea e mana'omia ona fa'aalia e fa'aalia.O le vaega uliuli e le fa'amalama i le taimi e toe ta'alo ai.E tutū le aofia i se mamao lelei e matamata ai, ma o le ata e pei o loo tautau i luga o le tioata.

a4cd8948e76bd10

O lekapenetafausaga o mata malamalama LED

1. Mask: o le tasi o le faʻaputuina o galu umi e fai ai le toniga lanu, ma o mata e foliga mai e le ese le ese, ma le isi o le puipuia lea o lopa moli.

2. Module malamalama ta'ita'i: E masani ona aofia ai le laupapa PCB ma lopa moli ta'ita'i, ma vaega fa'aaliga autu.

3. Kapenetatino: o se lagolago, ma isi modules ma sapalai eletise o loʻo lagolagoina i luga.E faia i le pa'u alumini po'o le alumini fa'ailoga, lea e malosi ma umi, ma e le fa'aleagaina le fa'aogaina.

4.HUB laupapa: I le avea ai o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻamaopoopo faʻatasi le eletise, mauaina o kata, ma modules.

5. Sapalai eletise:It o le fatu o le kapeneta, lea e liua ai le malosiaga mai fafo i le mana o le kapeneta lava ia.

6. O le kata maua e nafa ma le mauaina o faʻailoga mai fafo ma le faʻaogaina o le "faiʻai".

7. Afai e tasi le laina i lekapeneta, o le ipu toto o le pusa mata manino LED e faatumauina le faagaoioiga o lekapeneta.

8. Le laina feso'ota'iga fa'ailo ma laina eletise i fafo atu o lekapenetafa'ataga fa'ailoga fafo ma le malosi e ulufale atu i lekapeneta.

信图片_20230727160213(1)


Taimi meli: Au-03-2023