index_3

Fa'aaliga 3D mata le lavalava i fafo e ta'ita'ia ai le fa'aaliga va'aia i le lumana'i

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻafouina o tekinolosi, o manaʻoga o tagata mo le faʻaaliga vaaia o loʻo faʻateleina foi. I lenei vaitau fa'atekinolosi, ua avea mata fa'aaliga LED ma meafaigaluega mamana mo le fa'aalia ma le tu'uina atu o fa'amatalaga i taimi eseese. Ae ui i lea, ina ia faʻalautele atili le fiafia o tagata faʻaoga, o loʻo faʻaaogaina faʻaaliga faʻaaliga 3D mata le lavalava i fafo, e aumaia ai tagata faʻaoga se taumafataga vaaia e leʻi tupu muamua.

O le mata le lavalava 3D fa'aaliga LED tu'ufa'atasia le fa'atekonolosi vitiō 3D mata'aga sili ona mata'utia ma fa'aaliga fa'atekonolosi e fa'ateleina le lagona tolu-dimensional ma le fa'amaoni o le ata. E le pei o tekinolosi 3D masani e manaʻomia ai le ofuina o matatioata 3D, o le faʻaaliga e mafai ai e tagata faʻaoga ona matamata ata 3D ma mata le lava i totonu o se siosiomaga i fafo, faʻaleleia atili le vaʻaia o le faigofie ma le mafanafana.

O lona tulaga fa'apitoa fa'apitoa e ala i le stereoscopic parallax synthesis technology, o le fa'aaliga fa'aaliga e mafai ona fa'atatau suiga i le va'aiga a le tagata matamata i le taimi moni, ma fa'aalia ai fa'amatalaga moni 3D i itu eseese. Pe o faʻasalalauga i fafo i le sikuea, faʻasalalauga tuʻusaʻo o taʻaloga taʻaloga, poʻo aʻafiaga o faʻataʻitaʻiga o faʻaaliga i fafo, o lenei faʻaaliga e mafai ona ausia se faʻaaliga sili atu ona manino ma faateʻia.

E le gata i lea, o lenei oloa e sili atu ona lelei le susu ma le pefu ma le malosi o le matagi, fetuutuunai i le tele o siosiomaga faigata o le tau i fafo. O le faʻaaliga maualuga o le LED e mafai ona faʻamautinoa o loʻo manino lava le vaʻaia i lalo o le malamalama malosi, e maualalo le faʻaaogaina o le eletise, e faʻafeiloaʻi le siosiomaga ma faʻaolaina le malosi, ma aumaia se fofo sili atu mo le faʻasalalauina o faʻamatalaga i tulaga i fafo.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga faʻaalia 3D mata le lavalava e faʻamoemoeina e avea ma faʻalavelave i fafo ma totonu o faʻaaliga faʻaaliga, e taʻitaʻia ai le suiga vaaia i le lumanaʻi.


Taimi meli: Me-07-2024